Wat heb je nodig om indruk te maken op de vrouwen in je leven? Wel, het hangt er van af wat ze wil. Sommige meisjes willen misschien een attent gebaar, terwijl anderen liever iets meer fysieks willen. Maar als je echt indruk wilt maken…blijf dan lezen!

#1 – Verras haar met kaartjes voor een concert of sportevenement van haar favoriete band.

Ze zal zo opgewonden zijn dat het haar niet eens kan schelen dat ze niet weet wie er nog meer bij zal zijn. Scoor extra punten door de kaartjes te laten bezorgen vlak voor het evenement begint – en kijk dan met plezier toe hoe al haar “OMG!” sms’jes binnenrollen.

#2 – Maak plannen voor een romantische afspraakavond thuis, compleet met kaarsen en bloemen

De sleutel tot dit werken is alle planning die er in gaat zitten. Zorg dat je het huis opruimt, boodschappen doet voor eten, en een maaltijd kookt waar ze van houdt. Steek dan wat kaarsen aan, zet wat muziek op (misschien zelfs haar liedje) en wacht met een opwindend – maar niet overdreven – geschenk van chocolaatjes of een andere favoriete traktatie.

#3 – Het is oké om af en toe goede vrienden met je ex te zijn… oké, misschien wel meer dan af en toe!

Neem haar mee uit voor een drankje of koffie, zorg ervoor dat ze weet hoeveel je van je huidige vriendin/vrouw/levenspartner houdt… en duik dan diep in herinneringen van toen jullie twee verkering hadden. Nog beter is het als die herinneringen betrekken waarbij jullie twee zoenen en andere dingen doen…

#4 – Als ze een fashionista is, koop haar dan kaartjes voor een modeshow

Als ze er niet meteen tijd voor heeft, zorg er dan voor dat je minstens één foto met haar erin krijgt! Misschien vind je dit niet al te indrukwekkend als je een man bent die de meeste dagen van de week gekleed gaat. Maar geloof me op dit punt – meisjes zijn dol op modeshows! Ook al hebben ze die avond of ooit geen tijd om te gaan, alleen al de wetenschap dat je haar een paar plaatsen gegeven hebt, zal enorme punten scoren.

#5 – Vraag haar tijdens de lunch mee uit, zodat je je avond vrij kunt houden voor iets anders… meer date-achtig

Neem haar dan mee uit eten en een film. Maar verspil je tijd niet aan iets typisch, zoals een diner en een film. Doe in plaats daarvan iets waar ze van houdt – misschien het kunstmuseum of de falafel truck – en zoek dan een excuus om weg te sluipen zodat je haar hand in de jouwe kunt nemen, in haar ogen kunt kijken, en haar kunt kussen zonder gearresteerd te worden voor openbare zedenschennis.

#6- Nodig haar familie uit voor een brunch, compleet met bloemen voor elk van hen

Plan dan een picknick voor de middag om te laten zien hoezeer je er om geeft samen tijd buiten door te brengen. Hopelijk stimuleert dit ook alle anderen om jullie twee met rust te laten.

#7 – Als al het andere faalt, koop dan wat sexy lingerie

Kies er een die comfortabel genoeg is om in te slapen en zorg ervoor dat ze ziet dat je het past. Dan, na een paar nachten van ongelooflijke, wellustige seks, zal ze zo onder de indruk zijn dat je precies weet wat je haar moet geven… dat ze het niet eens zal merken als je ook nog iets anders indrukwekkends gedaan hebt!